Haos total: Cîţu anunţă modificarea ordonanței care interzice accesul românilor testați la evenimente publice

După controalele dure din ultimele săptămâni, Cîțu l-a demis pe președintele de la Protecția Consumatorului

Premierul Florin Cîțu susține că o decizie privind exceptarea persoanelor testate de la restricții ar trebui să o ia Parlamentul. Scoaterea lor de pe listă a fost decisă de Guvern prin Hotărâre. Premierul spune că, dacă în Parlament nu se va lua o decizie, o va face executivul, conform HotNews.ro.

„Acea propunere a venit de la specialiști. Am vorbit cu fostul ministru, Nelu Tătaru, se pare că există voință în Parlamentul României să introducă si testarea. Eu voi fi de acord. (…) Dacă n-o fac ei, o vom face noi”, a spus Cîțu.

De precizat că în acest moment este în lucru în Parlament o modificare la legea 55/2020 prin care se introduce certificatul verde COVID în România.

CITEŞTE ŞI: Noaptea minții: criză acută de personal medical în spitale și guvernul amenință că dă afară!

Asta în condițiile în care Guvernul a decis acest lucru prin HG, situație considerată neconstituțională de fostul președinte al CCR, Augustin Zegrean.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Pacepa 4 octombrie 2021
PNL un guver de cacat esuat la fel ca seful statului Klaus Werner Iohannis . Cei din guvernul personal a lui  Klaus Werner Iohannis PNL+USR si UDMR trebuie de urgenta demis si aresta si condamnati la ani grei de puscarie. Partidele de dreapta PNL + USR UDRM sunt partide esuate  , erori genetice care au facut rau Romaniei !!!