Handbaliştii timişoreni îşi continuă drumul european

Într-o sală pe trei sferturi goală (au fost 120 de spectatori într-o tribună de 550 de locuri), jucătorii lui SCM Politehnica au confirmat ceea ce suporterii absenţi ai formaţiei gazdă aflaseră deja după meciul-tur: alb-violeţii erau superiori adversarilor de la Polva Serviti, estonienii fiind învinşi, din nou, la aceeaşi diferenţă înregistrată în prima manșă a duelului din turul inaugural al Cupei EHF.

De altfel, distanţa de patru puncte figura pe tabelă încă de la ieșirea de la vestiare, când Poli conducea cu 14-10. Începutul meciul a fost unul echilibrat, cele două combatante fiind la egalitate în minutul 13: 6-6. Din acel moment, însă, defensiva oaspeţilor a funcţionat perfect, Daskaloski remarcându-se din nou între buturi. Macedoneanul din poarta bănăţenilor a avut opt intervenţii salvatoare în prima parte, contribuind din plin la avansul cu care trupa lui Pero Milosevic a început partea a doua a jocului.

Cursa de urmărire a gazdelor n-a avut efect şi pe tabelă, astfel că, după o prestaţie excelentă, alb-violeţii au obţinut o calificare meritată, învingând în deplasarea din Estonia cu 25-21.

Lasica (8 goluri) şi Lazarov (7 reuşite) au fost cei mai prolifici jucători din tabăra timişoreană în partida cu Polva, pe lista marcatorilor trecându-şi numele şi Fenici (3), Marjanovic (3), Milosevic (1), Ştefan (1), Pejovic (1), Simovic (1).

Continuă aşadar drumul european al lui Poli, care va întâlni, în turul al doilea preliminar al Cupei EHF formaţia norvegiană Arendal, primul meci fiind programat pe 8 sau 9 octombrie. Până atunci, însă, timişorenii se întorc la campionatul cel de toate zilele, făcându-şi bagajele pentru o nouă deplasare, urmând să evolueze joi, la Vaslui, într-o partidă contând pentru etapa a treia a Ligii Zimbrilor.

0 Comments

No Comment.