Handbaliştii timişoreni au trecut de Minaur

Poli Minaur handbal

Tensionat a fost şi meciul cu numărul trei al seriei dintre SCM Politehnica Timişoara şi Minaur Baia Mare, contând pentru faza secundă a play-off-ului Ligii Naţionale de handbal masculin.

Decisivul a fost câştigat de formaţia bănăţeană, care s-a impus, joi, la sala „Constantin Jude”, cu scorul de 24-18.

La pauză a fost 13-9, iar drumul jucătorilor spre vestiare a fost întârziat minute bune din cauza unui incident petrecut între antrenorul principal al gazdelor, muntenegreanul Pero Milosevici, şi pivotul sârb Uros Vilovski, de la gruparea maramureşeană. Cei doi s-au certat la mijlocul terenului, apoi cel din urmă a recurs la injurii, îndreptându-se ameninţător spre tehnician.

A fost punctul culminant al unei prime reprize cu mulţi nervi în special pe cele două bănci de rezerve, cu reproşuri constante adresate arbitrilor şi observatorului de joc.

Pentru aplanarea conflictulului a fost nevoie şi de intervenţia căpitanului polist Cristian Fenici, care a urmărit meciul din tribună, fiind în continuare accidentat.

La reluare, nervii s-au risipit, alb-violeţii s-au desprins pe tabelă şi au obţinut dreptul de a evolua pentru locurile 5-6.

Marcatorii Politehnicii au fost Filip Marjanovici (7g), Krsto Milosevici (6g), Milos Orbovici (3g), Flavius Cîmpan (3g), Vuk Milosevici (2g), Marko Lasica (1g), Alin Şania (1g) şi Andrei Santeiu (1g).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns