Handbaliştii timişoreni au trecut de Minaur

Tensionat a fost şi meciul cu numărul trei al seriei dintre SCM Politehnica Timişoara şi Minaur Baia Mare, contând pentru faza secundă a play-off-ului Ligii Naţionale de handbal masculin.

Decisivul a fost câştigat de formaţia bănăţeană, care s-a impus, joi, la sala „Constantin Jude”, cu scorul de 24-18.

La pauză a fost 13-9, iar drumul jucătorilor spre vestiare a fost întârziat minute bune din cauza unui incident petrecut între antrenorul principal al gazdelor, muntenegreanul Pero Milosevici, şi pivotul sârb Uros Vilovski, de la gruparea maramureşeană. Cei doi s-au certat la mijlocul terenului, apoi cel din urmă a recurs la injurii, îndreptându-se ameninţător spre tehnician.

A fost punctul culminant al unei prime reprize cu mulţi nervi în special pe cele două bănci de rezerve, cu reproşuri constante adresate arbitrilor şi observatorului de joc.

Pentru aplanarea conflictulului a fost nevoie şi de intervenţia căpitanului polist Cristian Fenici, care a urmărit meciul din tribună, fiind în continuare accidentat.

La reluare, nervii s-au risipit, alb-violeţii s-au desprins pe tabelă şi au obţinut dreptul de a evolua pentru locurile 5-6.

Marcatorii Politehnicii au fost Filip Marjanovici (7g), Krsto Milosevici (6g), Milos Orbovici (3g), Flavius Cîmpan (3g), Vuk Milosevici (2g), Marko Lasica (1g), Alin Şania (1g) şi Andrei Santeiu (1g).

0 Comments

No Comment.