Handbaliştii de la SCM Politehnica Timişoara joacă vineri ultimul meci din 2022

Handbaliștii alb-violeți primesc vizita ultimei clasate, sâmbătă, în "Olimpia"

Handbaliştii alb-violeți joacă vineri ultimul meci din 2022. SCM Politehnica Timişoara întâlneşte HC Buzău, în deplasare, de la ora 18,30, în etapa a doua din returul Ligii Naționale. Bănățenii s-au pregătit în formulă completă la sala „Constantin Jude” şi speră la un al doilea rezultat pozitiv în deplasare în acest sezon.

„Am venit să ofer mai multă încredere jucătorilor și plăcerea de a juca handbal. Atât timp cât vom fi concentrați cred că avem șansa noastră și mergem la Buzău să profităm de ea”, a declarat antrenorul principal Mihai Rohozneanu.

Cele două echipe se află la două locuri distanță: HC Buzău este pe poziția a 10-a, cu 16 puncte, iar SCM Politehnica pe 12, cu 10 puncte.

„Avem o misiune dificilă, deoarece Buzăul este o echipă solidă pe teren propriu, iar noi venim după câteva meciuri cu intensitate. Avem nevoie de puncte și ne vom lupta pentru ele”, a spus, la rândul său, extrema Alexandru Moldovan.

Alb-violeții urmează să înfrunte una dintre formațiile pe care le-au învins în tur. La 3 septembrie, SCM Politehnica Timișoara se impunea la sala „Constantin Jude” cu scorul de 32-30.

CITEŞTE ŞI: Liga Studenților Timișoara vă invită la un concert de colinde tradiționale vechi

„Va fi un meci greu, prin prisma rezultatelor noastre și a schimbărilor care au loc, dar mergem încrezători la Buzău. Indiferent de adversar, eu cred că șansele sunt egale înaintea partidei”, a spus pivotul Andrei Păiuș.

Text foto: Secvenţă din meciul Poli Timişoara – Potaissa Turda


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *