Handbaliştii alb-violeţi se antrenează în sala „Constantin Jude”

SCM Politehnica Timișoara a obținut aprobarea pentru a-şi desfășura unele antrenamente în sala ”Constantin Jude”, cu respectarea numărului de jucători și de distanțare socială.

Antrenorul Vlad Caba a vorbit despre trecerea la această nouă fază a pregătirii, care a adus un plus de motivație la antrenamente: „S-a văzut pe jucători că erau foarte doritori să intre în sală, să atingă mingea, să se bucure de handbal după atâta pauză! Le-am dat această bucurie, însă avem în continuare unele restricții, pe care încercăm să le respectăm întocmai. Este, totuși, greu de imaginat că restricțiile vor exista pe termen lung, pentru că practic nu mai putem vorbi de joc de handbal atât timp cât nu ai voie să ai nici un fel de contact. De maximă importanță rămâne sănătatea jucătorilor și vom încerca să îmbinăm cât de poate de mult ceea ce ne interesează din punct de vedere tehnic cu aceste restricții, care vom vedea dacă vor continua sau nu”.

Astăzi s-au prezentat la antrenamente și patru dintre juniorii II ai grupării SCM Politehnica Timişoara.

Cei mai tineri handbalişti alb-violeți nu s-au reunit deocamdată în formulă completă, însă cei aflați în oraș au fost prezenți la ședința de pregătire de dimineață pentru ca Vlad Caba să-i cunoască și să le evalueze calitățile: „Dacă nu toți, cei mai importanți dintre juniori vor fi invitați să ni se alăture. Va fi o ritmicitate, o dată sau de două ori pe săptămână, vom invita acești tineri să ia parte la antrenamentele noastre”.

Suntem la mijlocul lui iulie, iar peste exact o lună ar trebui să se dispute semifinalele Cupei României, fază în care este calificată și SCM Politehnica Timişoara, însă „principalul” deținătoarei trofeului este sceptic că lucrurile vor rămâne conform planificării din iunie: „Dacă starea de alertă se va prelungi, nu cred că vom avea voie să ne facem jocurile de pregătire și nu-mi imaginez că poate să intre cineva într-o competiție oficială fără niște jocuri de verificare. În al doilea rând, în acest moment, jucătorii nu sunt la o capacitate fizică nici măcar pentru jocuri de pregătire. Noi am stabilit inițial, pe hârtie, că săptămâna viitoare vom avea meciuri cu Reșița, dar sunt convins că nu le vom putea desfășura. Nici nu cred că ar fi utile, întrucât cel puțin noi am făcut mai mult antrenamente pe stadion și am intrat cu zece zile mai târziu în sală. Probabil că aceste jocuri vor fi amânate sau contramandate, în funcție de ce decizii se vor lua”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns