Handbaliştii alb-violeţi, o nouă reprezentaţie în faţa propriilor suporteri

SCM Politehnica Timişoara se întoarce în faţa suporterilor de pe Bega cu ocazia partidei de joi (ora 17) cu CSM Vaslui, din Liga Zimbrilor.

Moldovenii au devenit, în urma rezultatelor din runda precedentă, vecini de clasament ai alb-violeţilor. SCM Politehnica ocupă locul al nouălea, cu 27 de puncte, în timp ce trupa din Vaslui este pe zece, cu 21 de puncte.

„Studenţii” timişoreni se confruntă cu unele probleme medicale, despre care a vorbit înainte de meci antrenorul Pero Milosevici: „Andrei Păiuş a început antrenamentele după două săptămâni de pauză, cauzate de accidentare, dar şansele ca el să joace sunt reduse. Mai este o problemă medicală la Cristian Fenici, dar după cum îl cunosc în cei cinci ani de când colaborăm căpitanul nostru va face tot posibilul să fie pe teren la ora meciului. Trebuie să evoluăm foarte concentraţi în faţa unei echipe care aleargă mult şi care a pus probleme multor formaţii din campionat. Seriozitatea în toate fazele jocului este extrem de importantă, iar victoria este obligatorie, ca de altfel la fiecare meci al nostru”.

O victorie în acest meci ar duce-o pe SCM Politehnica pe poziţie de play-off, deoarece echipele care au trecut în faţă în week-end-ul precedent, Dunărea Călăraşi şi CSM Focşani, au meci direct în această etapă.

Revenind la partida de la sala „Constantin Jude”, aceasta va fi arbitrată de cuplul format din Ciprian Popa (Galaţi) şi Ionuţ Velisca (Buzău) şi supervizată de observatorul FRH Ion Aldica (Bistriţa Năsăud).


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns