Haine contrafăcute, confiscate de polițiști

Haine contrafăcute, confiscate de polițiști

Articole vestimentare susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de peste 31.000 de lei, confiscate de polițiștii cărășeni

În continuarea activităților pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul comerțului cu mărfuri, astăzi, 11 martie, polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin au efectuat verificări la 4 societăți comerciale din municipiul Reșița, cu privire la respectarea legislației în domeniul caselor de marcat și a proprietății intelectuale.

„În urma controalelor au fost ridicate în vederea confiscării 214 articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 31.000 de lei, fiind aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.500 de lei și întocmite 4 dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă înregistrată sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

În urma verificărilor efectuate într-o piață din municipiul Reșița, au fost descoperite 189 articole de îmbrăcăminte, de diferite mărci, expuse spre vânzare către populație, susceptibile a fi contrafăcută.

CITEȘTE ȘI: Tânără de 18 ani, accident grav cu ATV-ul

Întreaga cantitate de marfă a fost ridicată în vederea confiscării, iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Acțiunile polițiștilor pentru verificarea legalității activităților de comerț continuă și în perioada următoare”, a transmis IPJ Caraș-Severin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *