„Hai Macei, Macei, Macei, unii lucră şi tu iei”

viorel matei

Ca să obţii o funcţie politică nu trebuie, întotdeauna, să transpiri pentru ea. E suficient să pici în locul potrivit la momentul optim, să se mai alieze un pic şi planetele şi totul e aranjat.

În cazul lui Viorel Matei, fost om politic pe vremea lupilor albi, planetele s-au aranjat atât de bine încât se va alege cu un post de ditamai vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Timiş. Cât a transpirat Matei pentru asta?

Mult mai puţin decât atunci când umbla cu tractorul prin Cenad, de a ajuns până în Senatul României.

În ultimii ani, nu s-a mai auzit nimic de Matei, nici de bine, nici de rău, de aceea propulsarea sa ca vice la CJT e mai mult decât surprinzătoare.

Practic, Viorel Matei culege roadele de pe urma transpiraţiei lui Titu Bojin, cel care a băgat UNPR în consiliul judeţean, şi a lui Ion Răducanu, care a negociat şi postul lui Matei.

Avem, iată, o mostră perfectă a felului în care poţi ajunge mare şef fără să faci mare lucru. Vorba cântecului (remixat, ce-i drept), „Hai Macei, Macei, Macei, unii lucră şi tu iei”.

A, era să uităm, când vorbim de cei care au lucrat pentru Matei, trebuie amintit şi Nicolae Oprea (Lae, pentru prieteni), care a arat şi el puţin ca să aibă ce semăna Matei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Hai Macei, Macei, Macei, unii lucră şi tu iei”

Lasă un răspuns