Guvernarea locală deschisă, în dezbatere publică

Program schimbat de lucru cu publicul la Primăria Timișoara

Primăria Timişoara va organiza vineri, 15 aprilie, de la ora 15, o dezbatere publică pe marginea proiectului de hotărâre privind aprobarea planului local de acțiune pentru guvernare locală deschisă valabil pentru acest an și pentru 2023.

Dezbaterea se va desfășura în sala de consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, Bd. CD Loga nr. 1, et. 1 și prin platforma online ZOOM.

Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul administraţie locală sau în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], până joi, 14 aprilie 2022, la ora 12.

CITEȘTE ȘI: Ciocolata Kinder începe să fie retrasă din magazine şi în România, după depistarea unor cazuri de salmonella în mai multe țări

Totodată, cei înscriși vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail amintită, unde își vor mai preciza numele, numărul de telefon și adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării la ședință prin intermediul platformei online.

Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere va fi de 3 minute pentru fiecare participant.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *