Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată în vestul țării (video)

Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată în vestul țării (video)

Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată în vestul țării (video)

La data de 4 aprilie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au efectuat 16 percheziții domiciliare, în județul Arad, în cadrul unei acțiuni care vizează destructurarea unei grupări infracționale specializate în traficul de droguri de risc și de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe psihoactive, fără drept.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – aprilie 2023, în județul Arad, ar fi acționat o grupare specializată în procurarea, deținerea în vederea comercializării, ambalarea și vânzarea, fără drept, de droguri de risc și de mare risc, precum și substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive către consumatori din acest județ, activitate în urma căreia ar fi fost obținute venituri.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad au fost conduse, în vederea audierii, 34 de persoane, despre care există bănuiala că ar fi implicate în desfășurarea activităților infracționale.

CITEȘTE ȘI: Un timișorean a pierdut 10.000 de euro pe o stradă din Petrila. Cum i-a recuperat

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Inspectoratului de Poliție Județean Arad, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și Biroul Tehnic și Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *