Grup de 68 de migranți, oprit la granița de vest. Cum încercau să treacă frontiera

Grup de 68 de migranți, oprit la granița de vest. Cum încercau să treacă frontiera

Polițiștii de frontieră români și maghiari din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au desfășurat o acțiune comună pentru combaterea migrației ilegale. La un moment dat ei au observat, la circa 20 de metri față de linia de trecere a frontierei, în zona vămii de la Nădlac II, un automrfar din care coborau în grabă mai multe persoane.

Polițiștii au luat la control TIR-ul și au descoperit mai mulți oameni, ascunși în compartimentul pentru marfă. Aceștia, dar și cei care încercaseră să fugă, au fost duși la sediul Poliției de Frontieră, pentru cercetări.

CITEŞTE ŞI: Rabla electrocasnice: Când ar putea începe programul? Lista produselor care pot fi cumpărate cu bani de la stat a fost extinsă

În urma verificărilor s-a stabilit că sunt cetăţeni din Irak, Turcia, Siria, Palestina şi Egipt, 57 de adulți cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, și 11 minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, care încercau să treacă ilegal frontiera cu Ungaria.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Grup de 68 de migranți, oprit la granița de vest. Cum încercau să treacă frontiera

  1. Ce chestie in iepoca de aur cine se ducea sa lucreze prin tarile refugiatilor era puricat la singe de securitate , acum e rindul lor sa fie puricați tot de securitatea noastră, sper sa se poarte cu iei,cum se purtau cu noi .😅

Lasă un răspuns