Gripă severă în acest an. Pistol: Odată ce vaccinul devine disponibil, utilizați-l!

Gripă severă în acest an. Pistol: Odată ce vaccinul devine disponibil, utilizați-l!

Se prognozează forme de gripă severe în acest an, după ce, timp de doi ani am avut pandemie de coronavirus. Adriana Pistol, secretar de stat în Ministerul Sănătății, recomandă vaccinarea imediat ce vaccinul antigripal va ajunge în farmacii.

Întrebată ce recomandări are pentru populație, în cazul unui val intens de gripă prognozat de autoritățile medicale, ce o să apară la întoarcerea elevilor la școală, Adriana Pistol, a spus că din punctul de vedere al asistenței medicale nu sunt probleme.

„Dacă întrebați din punct de vedere a asigurării asistenței medicale, se va întâmpla exact același lucru, o fie la dispoziția tuturor. Oricum, oamenii este obișnuit și cu gripa, dar știți că și gripa poate să fie deosebit de severă câteodată. Astfel încât asigurăm pentru toată lumea asistența medicală, tratament la gripă. Avem tratament la Covid, de bine de rău avem”, a spus secretarul de stat din MS

Adriana Pistol a spus însă că gripa poate fi prevenită prin vaccinare.

CITEȘTE ȘI: Scene șocante în Timișoara: un șofer l-a înjunghiat în gât pe pasagerul din dreapta sa, după o ceartă

„Reamintesc tuturor că gripa chiar poate fi prevenită prin vaccinare. Așa încât odată ce vaccinul devine disponibil în farmacii, invit pe toată lumea, indiferent de vârstă, să se vaccineze. Sigur că Ministerul aduce o cantitate pentru grupele la risc. Ceilalți este foarte indicat să se vaccineze când va fi disponibil în farmacii”, a mai spus Pistol, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Gripă severă în acest an. Pistol: Odată ce vaccinul devine disponibil, utilizați-l!

  1. „… gripa chiar poate fi prevenită prin vaccinare.” Deci tânăra duduie secretară de stat la ditamai ministerul cu sănătatea recunoaște că celălalt vaxx (pfui, drace) nu prevenea nimic și, ca atare, statul a plătit miliarde pe apă de ploaie. Și chiar a mai comandat. Însă mă îngrijorează noua pătură de meteorologi, cei de la Sănătate. Care… prognozează un val intens de gripă. Și mai recunoaște duduia cum că avem tratament și pentru „pfui, drace”. Da, am văzut ce tratament s-a utilizat. La fel vă dorim și vouă, celor de la Sănătate.

Lasă un răspuns