Grindeanu, trădat din interiorul PSD Timiş

Matei Suciu, deputat PSD Timiş, l-a atacat în termeni duri pe Sorin Grindeanu, declarând sâmbătă seară că va vota moţiunea de cenzură care va fi depusă de social-democraţi.

„Sorin Grindeanu şi Victor Ponta calcă în picioare opţiunea a 3.200.000 de români care au votat PSD şi Programul de guvernare. Ceea ce se întâmplă acum este o lovitură de stat din partea unui grup meschin de interese care va răspunde în faţa legii şi în faţa românilor pentru puciul din aceste zile”, a spus Matei Suciu.

Deputatul de Timiş a mai zis că nu toţi timişorenii sunt de acord cu acţiunea ”neconstituţională” a lui Sorin Grindeanu şi că cei mai mulţi ”manifestă dispreţ faţă de cei care îi trădează pe români, confiscându-le votul din 11 decembrie”.

Sursa: dcnews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

7 Comments
sandu 18 iunie 2017
Tradatorul trebuie exclus din organizatia PSD Timis . Caracter infect.
george 18 iunie 2017
Acest traseist politic,care a ajuns la ,,putere,,numai datorita lui Sorin,(era pe OUT daca Sorin nu accepta ,,plansetele ,,lui Dragnea si nu pleca la Bucuresti iar Dobra nu renunta la functia de deputat)un taran gugulan,face de ras Liceul Traian Doda,Facultatea de Mecanica TM si pe toti banatenii...Acest ,,fomist,,care venea la orice chef pentru o friptura(cu alta doamna decat a lui)ajunge sa-l ,,muste,,pe cel care l-a propulsat in parlament...Oare ANI CAND II RIDICA IMUNITATEA DACA L-A DECLARAT INCOMPATIBIL???
l307 18 iunie 2017
Suciu Matei...........un om care trebuie sa-si cresca copiii, sa le asigure un viitor. Numai ca a ales un alt mijloc de a rezolva problema, decat munca. A vazut ca in politica sunt mai multe oportunitati. Si uite asa.....................a ales echipa castigatoare (din nou). Singurul lui pas gresit a fost optiunea temporara PDL. Dar si-a revenit repede.
ghiocel trandafir poanta 18 iunie 2017
daca motiunea nu trece vor urma alegeri anticipate .ce vor face grindeanu si dottore ponta cu acolitii lor? vor trece la Pi Ri U ? numai asa putem scapa de .... ilie sarbu "binefacatorul" Banatului .doar la crescut pe grindeanu .
REBELUL B. 18 iunie 2017
Măi, domnu',, SUCITU", pardon SUCIU, dl. Grindeanu nu are nimic împotriva programului de guvernare și nici a PSD-ului. Nu sunt politician, sunt un simplu cetățean, dar am înțeles clar că Dragnea împreună cu tabără lui trebuie să dispară, iar motivele se știu de către oricine. Restul sunt discuții în funcție de interesul fiecăruia.
rebel 17 iunie 2017
Domnul deputat este declarat de ANI in conflict de interese,cum de mai e deputat?In al doilea rand,afara de Dragnea si Valcov,cine din PSD cunostea exact ce continea programul de guvernare,ca nici ministrii n-aveau habar in ce s-au bagat cand depuneau juramantul.In al treilea rand ce partid e asta in care Dragnea hotaraste si slugile preaumile voteaza,fara a gandi cu propriile creiere,in unanimitate?Partid social democrat?Pe bune?Va sfasiati intre voi ca hienele,putin va pasa de popor si interesele supreme ale Romaniei.Bine zicea Corneliu Vadim Tudor:mafia nu trebuie sa fie sub control,mafia trebuie sa fie sub pamant
cristian c. 17 iunie 2017
Trebuie exclus din organizatia PSD Timis!