Grindeanu: Propunerile de ministru al Justiției și ministru al mediului de afaceri, de nerefuzat pentru președinte

Primul-ministru Sorin Grindeanu a declarat că a discutat cu liderii PSD şi ALDE chestiunea desemnării noilor miniştri de la portofoliile Justiţiei şi Mediului de Afaceri astfel încât propunerile care vor fi înaintate preşedintelui Klaus Iohannis să fie ”de nerefuzat”.

Grindeanu a precizat că noi discuţii cu liderii coaliţiei vor avea loc şi în zilele următoare. ”Am avut discuţii şi cu liderii coaliţiei astăzi şi voi avea şi în zilele următoare astfel încât propunerile pe care le vom înainta preşedintelui să fie de nerefuzat”, a declarat Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă este posibilă desemnarea unui tehnocrat la conducerea Ministerului Justiţiei, Grindeanu a răspuns: ”Este o variantă pe care o luăm în calcul.”

Sorin Grindeanu a mai spus că subiectul propunerilor pentru cele două funcţii ministeriale vacante nu a fost abordat în întâlnirea pe care a avut-o, marţi dimineaţă, cu preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru eliberarea din funcţia de ministru al Justiţiei a lui Florin Iordache şi pentru numirea Anei Birchall ca ministru interimar la Justiţie.

Florin Jianu a fost primul ministru care și-a dat demisia de la ministerul pentru mediul de afaceri criticând adoptarea OUG 13 de modificare a codurilor penale.

vocea.biz


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Grindeanu: Propunerile de ministru al Justiției și ministru al mediului de afaceri, de nerefuzat pentru președinte

  1. de nerefuzat ar fi si babataia aia neocomunista norica nicolae ? cand am vazut religva aia securisto-comunista melescanu la externe la ce sa ne asteptam?

Lasă un răspuns