Grindeanu – preşedinte, Bojin şi Matei – vicepreşedinţi la Consiliul Judeţean Timiş

S-a bătut palma la Consiliul Judeţean Timiş. PSD a ajuns la o înţelegere cu UNPR, astfel că cele două partide vor deţine majoritatea în noul mandat.

Comunicatul oficial, semnat de liderii timişeni ai PSD şi UNPR, Sorin Grindeanu şi Ion Răducanu, spune că PSD va avea preşedintele, iar UNPR-cei doi vicepreşedinţi.

În comunicat nu se face referire la nume, dar surse autorizate din cele două partide spun că Sorin Grindeanu va fi preşedinte, în timp ce Titu Bojin şi Viorel Matei vor fi vicepreşedinţi.

Probabil că Ion Răducanu se va retrage de pe listă, fiind deputat, lăsându-i loc lui Nicolae Oprea. De remarcat că toţi cei patru lideri UNPR menţionaţi au fost în trecut membri PSD.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Grindeanu – preşedinte, Bojin şi Matei – vicepreşedinţi la Consiliul Judeţean Timiş

  1. UNPR-ul a jucat la santaj. Doi vici de la ei ??! Mi-se pare de neacceptat. Te pomenesti ca ei mai vreau si un loc de defutat eligibil. Ar fi prea de tot.

  2. Talharia si=-a epuizat o etapa,TALHARIA poate sa continue!Fir-ati ai dracului de hoti,talhari si manglitori din cel mai penal …partid(adica ADUNATURA de mardeiasi!)

  3. Au ajuns toti dinozaurii securisto-comunisti sa conduca judetul asta. Bleah
    La primarie alt dezaxat.
    Ne-am aranjat.

  4. Sincer ca președinte cred că Domnul Dobra Calin ar fi fost mai corect.si aici țin cont de toată implicarea dumnealui si înainte și după alegeri,o persoana deschisa si care inspiră multă încredere și corectitudine.

Lasă un răspuns