Grindeanu, la Timişoara

Sorin Grindeanu este aşteptat sâmbătă la Timişoara, unde se va întâlni cu membri ai organizaţiei judeţene, la sediul filialei.

Premierul este invitat şi la un eveniment monden, însă foarte importante vor fi discuţiile cu liderii timişeni ai PSD, care i-au arătat susţinerea.

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, în urma refuzului său de a demisiona din partid, însă situaţia va fi tranşată la moţiunea de cenzură de miercuri.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Grindeanu, la Timişoara

  1. Trebuie sa fim uniti daca nu vrem sa fim calcati in picioare de Mitici,idiferent daca discutam cu Grindeanu sau fara el!

  2. Rezultatul este cunoscut PSD-ul a pierdut actuala guvernare la mai putin de 6 luni , fapt pentru care vor intra in istoria neagra a politicului de pe mapamond .Motivele se trec la , si altele <>. Se mai retine , poate , numele , eroului principal.

  3. ne facem de tot r…… cu semiolteanu asta. ne aminteste de petre roman cand declara la tv pe vremuri ca nu pleaca nu se misca nu-si da demisia din functia de premier si iliescu a chemat minerii si petre roman a plecat si din partid si a facut pd.santem curiosi ce partid vor face ilie sarbu dottore ponta ginere si grindeanu pupil.

Lasă un răspuns