Grindeanu, despre mesajele lui Cîțu: Minciuni și postări triumfaliste de băiețel alintat

Sorin Grindeanu, noul președinte interimar al Camerei Deputaților

Mesajele premierului Florin Cîțu sunt „minciuni și postări triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni”, care nu țin loc nici de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de soluții pentru milioanele de români, afirmă Sorin Grindeanu, conform Mediafax.

„Ceea ce nu înțelege deloc Florin Cîțu este că minciunile și postările triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni nu țin loc nici de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de soluții pentru milioanele de români, cu venituri înghețate, dar cu prețuri din ce în ce mai mari la utilități, combustibili și alimente”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreședitele PSD publică și o hartă a FIS cu măsurile fiscale, cheltuieli si amânări sau scutiri de taxe și impozite, petru sprijinul firmelor și populației la finalul luni decembrie.

„P.S. Cât au fost <socialiștii> la guvernare, FMI-ul nu a pus România alături de economiile africane”, conchide social-democratul.

CITEŞTE ŞI: Corupţie în Poliţie: 13 lucrători au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de peste 100 de fapte de luare de mită

Premierul Florin Cîțu susține că informațiile care circulă despre inflație reprezintă un fake news și anunță că România este pe locul șase în UE la acest capitol. În plus, Cîțu le sugerează reprezentanților PSD să le ofere scuze românilor pentru inflația din timpul guvernării lor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Grindeanu, despre mesajele lui Cîțu: Minciuni și postări triumfaliste de băiețel alintat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *