Grav accident feroviar. Un tren de marfă a deraiat în Banat: 12 vagoane au sărit de pe şine, iar unul s-a răsturnat

Un grav accident feroviar a avut loc duminică la prânz în judeţul Caraş-Severin, pe calea ferată carea leagă Reşiţa de Caransebeş. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale sunt însemnate, conform adevarul.ro

CITEȘTE ȘI: 48 de noi cazuri de coronavirus, în județul Timiș, în ultimele 24 de ore. Din ce localități sunt cei care s-au îmbolnăvit

Un tren de marfă al companiei Tim Rail Cargo a deviat în zona localităţii Cornuţel din Caraş-Severin. Accidentul feroviar a avut loc duminică în jurul prânzului, iar potrivit oficialilor CFR, 13 din cele 25 de vagoane încărcate cu bare metalice au sărit de pe şine. Unul din cele 13 vagoane care au sărit de pe şine chiar s-a răsturnat.

„Circulaţia trenurilor este închisă la această oră şi pe relaţia Reşiţa Nord – Caransebeş, din cauza deraierii, la intrare în halta Cornuţel Banat, a 12 vagoane şi răsturnarea unui vagon, din compunerea unui tren privat de marfă. Trenul care aparţine operatorului privat de marfă Tim Rail Cargo, avea în compunere 25 de vagoane încărcate şi circula pe relaţia Reşiţa Nord – Slatina. Menţionăm faptul că în cazul acestei deraieri, în perioada necesară operaţiunilor de intervenţie pentru repunerea pe şină a vagonelor deraiate şi a vagonului răsturnat, SRCF Timişoara va asigura transbordare auto pentru trenurile de călători, pe relaţia Reşiţa Nord – Caransebeş”, anunţă SNCFR.

Surse din cadrul Regionalei CFR Timişoara au declarat că pagubele materiale sunt însemnate, fiind nevoie de mai multe zile pentru a repune trenul pe şine şi pentru refacerea liniei afectate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns