Grav accident de ATV în vestul țării – două victime, una decedată

Grav accident de ATV în vestul țării - două victime, una decedată

Grav accident de ATV în vestul țării, soldat cu două victime, dintre care una decedată.

Salvamontiştii au intervenit, alături de un echipaj de descarcerare al ISU Beiuş, echipaje SMURD şi SAJ la un grav accident de ATV.

Accidentul s-a soldat cu 2 victime, produs pe Valea Iadului, la circa 1 kilometru de Cascada Iadolina.

Pilotul ATV a decedat din cauza unei leziuni grave, iar partenera acestuia a suferit mai multe răni la membre şi coloană. Ea a fost preluată de un elicopter SMURD.

„Patrula SJ Salvamont-Salvaspeo Bihor, de la Postul Salvamont din Stâna de Vale derulează o intervenţie in comun cu o patrula a Jandarmeriei Montane Bihor, un echipaj de descarcerare al ISU Beiuş, echipaje medicale SMURD şi SAJ la un grav accident de ATV, soldat cu 2 victime, produs pe Valea Iadului, la circa 1 km de Cascada Iadolina.

Date fiind leziunile grave raportate in apelurile iniţiale la SNAU 112, in zonă a fost dislocat si un elicopter SMURD. Acesta provine de la baza din Arad. (…) Din păcate, ca urmare a cotractării unor leziuni grave, incompatibile cu viaţa, pilotul ATV-ului a decedat.

Partenera acestuia a suferit mai multe leziuni la nivelul membrelor si coloanei lombare şi a fost preluată de elicopterul SMURD.

Ea va fi predată la UPU Oradea. Echipajele medicale au acordat asistenţă şi altor 2 persoane, martori ai accidentului, aflate in stare de şoc.”, arată o postare de sâmbătă pe pagina de Facebook Salvamont Salvaspeo Bihor.

 

Foto Facebook Salvamont Salvaspeo Bihor

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Grav accident de ATV în vestul țării – două victime, una decedată

  1. Ca altfel, Doar în RO mai permite Legea să abuzeze natura și drumurile publice toti descreieratii cu ATVurile lor weekend de weekend. Parlamentarii fac LEGI doar în interes propriu ori de partea infractorilor sponzori de partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *