Grapini îi arată pisica lui Iohannis, după decizia CCR: „Dacă ar fi demn, și-ar da demisia”

Maria Grapini, atac dur: „Autoritățile au abandonat total persoanele cu dizabilități, au abandonat și trădat România!”

Europarlamentarul Maria Grapini a reacționat la decizia CCR privind imposibilitatea interzicerii prin lege a amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție. Grapini susține că Iohannis ar trebui să demisioneze.

„Noapte buna! Si pentru mine chiar ca e buna! Decizia in unanimitate a CCR privind aberantele întrebări de la referendum legate de amnistie si grațiere arată exact ce am spus toată campania:

nu poti sa faci un referendum cu întrebări la care ai raspuns in Constituție! Daca ar fi demn si responsabil Presedintele Iohanis (si toată echipa care l-a consiliat)ar trebui sa-si dea demisia si sa plătească costurile referendumului.Cele financiare căci cele de inducere in eroare si de deformare a rezultatelor alegerilor europarlamentare nu le putem cuantifica!

Sper ca sa fie o lecție pentru milioanele de romani care au votat la referendumul inventat de Presedintele Iohanis!

Mai ales ca mai dorește unul,fix in aceeași zi cu alegerile prezidențiale!”, scrie Maria Grapini pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Grapini îi arată pisica lui Iohannis, după decizia CCR: „Dacă ar fi demn, și-ar da demisia”

  1. si tu soldoveanco ar trebui să pleci din parlamentul european după ce ai încercat să furi acolo. mars în moldova rusească cu tine.

  2. raspuns pt. europalavragioaica Grapini. constitutia actuala a fost facuta de un PDSR-ist, inaintasul actualului PSD, fost FSN fost PCR. asa cum fostul PCR-ist,FSN-ist,PDSR-ist a introdus aceasta ABERATIE legata de DREPTURILE CONSTITUTIONALE ALE CORUPILOR (din orice partid), tot asa o NOUA CONSTITUTIE , logica, facuta de juristi cu BUN SIMT poate prevedea un articol referitor la interzicerea amnistiei si gratierii prin ORDONANTE date de guvern. sa gandim un pic. cine sunt coruptii din orice tara? NUMAI persoane cu functii inalte in conducrea tarii. aceste persoane sun NUMITE in functii de partidul conducator al tarii respective. eu nu sunt jurist, nu am citit Constitutia, si sugur nu exista un articol EXPLICIT legat de DREPTUL DE A CORUPE. cat despre DEMNITATE, nu ii este rusine EUROPALAVRAGIOAICEI sa vorbeasca? a facut gafe care au lasat impresie proasta despre tara noastra. (asa reprezentanti trimitem in PARLAMENTUL EUROPEAN?)

  3. Mai fato,voi ,cei de la LADA DE GUNOI. A politicii,Adică PSD, Ați fi in stare sa vă vindeți și mamele și copiii doar pentru un ciolan!!!CaInele meu e mai DEZTEPT SI MAI FIDEL!Dimineața ,când plec,-de fiecare dată ii arunc ceva bun de mancare!!!Știi ce face???Lasă mâncarea ,mă însoțește pina la poarta și abia după ce am plecat cu mașina se INTOARCE la ciolan,la mâncare ,indiferent ce i-am dat!!!Ai priceput sau ai nevoie de…traducere???Cum vrei,in…rusă!!???

  4. „Grapini îi arată pisica lui Iohannis”… Ma indoiesc! Cine stie engleza stie cum se traduce „pisica” si ce inseamna in limbaj ne-academic. Deci, cred ca nu-i arata ‘duamna’ nimic lui Iohannis 🙂

  5. Nu stiu de ce va suparati pe madam ( in intelesul de pe centura), ea nu este decit o emanatie a haznalei numita psd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *