Grapini, corectată de un europarlamentar din Luxemburg la audierea Codruţei Kovesi: „se zice: ca şef, nu: ca şi şef!”

grapini 3

Detalii incendiare din culisele audierii Laurei Codruța Kovesi în Comisia CONT. Europarlamentarul Cristian Preda dezvăluie, într-un editorial, cum a obținut, de fapt, Laura Codruța Kovesi 12 voturi din partea membrilor comisiei, potrivit stiripesurse.ro.

CITEȘTE ȘI: Elevă snopită în bătaie într-un parc. Fata este păruită şi lovită fără milă, în uralele colegilor (Video)

„Nu sunt membru al vreuneia din cele două comisii, dar cum unul dintre candidaţi era românca Laura Codruţa Kovesi (LCK), am mers s-o ascult.

Cinci sunt lucrurile pe care le-am trăit la audieri şi pe care nu le-aţi putut vedea la tv. Vi le împărtăşesc mai jos, cu credinţa că pot completa tabloul unui moment important pentru istoria noastră europeană:

Aş menţiona, întâi de toate, remarca unui coleg din Luxemburg, care ştie binişor română şi care stătea chiar lângă mine. Când a auzit că Grapini o întreabă pe LCK „ce veţi face ca şi şef?”, a corectat-o imediat. „se zice: ca şef, nu: ca şi şef!”. Din fericire, pentru limba română, eminenta lingvistă nu l-a auzit. (…) Al patrulea lucru mă priveşte chiar pe mine: am votat ultimul, întrucât – deşi nu sunt membru al CONT – l-am înlocuit pe un coleg neamţ din PPE, pe care-l cheamă Zeller şi e, de aceea, la capătul listei. Ţinând seama de rezultatul final – 12 voturi pentru LCK, 11 pentru candidatul francez şi unul pentru cel din Germania – aş putea zice că am avut votul decisiv :)!

În fine, e păcat că n-aţi putut vedea feţele pesedistelor Ţapardel, Zoană şi Grapini când s-au anunţat rezultatele. Nu am cuvinte pentru a descrie combinaţia unică de ură şi decepţie de pe aceste chipuri…”, scrie Cristian Preda pe adevarul.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Grapini, corectată de un europarlamentar din Luxemburg la audierea Codruţei Kovesi: „se zice: ca şef, nu: ca şi şef!”

  1. ce să te astepti de la o soldoveancă adusă de pcr în banat. a încercat să fure asta e realitatea ce greseală ce scuze.pe lîngă faptul că este o agramată se mai dă si în stambă.

  2. Grapini una ajunsa printr-o conjunctura a PCR ing. sef, apoi imediat dupa Revolutie directorasa care s-a transformat in mare patroana peste intreprinderea statului! Daca o cauta cineva la biroul de parlamentar… pauza, nu venea cu saptamanile. Poporul conteaza pentru dansa doar inainte de alegeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *