Grămezi de gunoaie în parcurile din oraș

Într-unul dintre parcurile aflate între blocurile din Zona Tipografilor, mai precis în cel aflat în imediata apropiere a străzii Popa Șapcă, există de o bună bucată de vreme un morman de gunoi – frunze și crengi uscate, materiale plastice, piese dezmembrate de mobilier -, care se mărește de la zi la zi.

De rampa clandestină de gunoi au aflat și doi vigilenți reprezentanți ai Poliției Locale Timișoara, care, pe la începutul toamnei, au ajuns la fața locului în urma unei sesizări făcute de un locatar.

Efectul? Zero.

Rampa e tot acolo, cei de la Retim nefiind nici ei impresionați de mărimea mormanului de gunoi. Poate când va ajunge de dimensiunea unei piramide…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Grămezi de gunoaie în parcurile din oraș

  1. Pai, sincer, nu are decat sa ajunga de dimensiunea unei piramide!!!!!!!!!!!!!

    Eu una m-am saturat de nesimtirea, nepasarea oamenilor, care arunca cu te miri ce, cand, unde poftesc!!
    Nu RETIM-ul sau Primaria este de vina pt halul in care arata orasul asta, ci populatia orasului!!!!!!!!! Nu RETIM-ul, Primaria arunca gunoiul, ei sunt cei care incearca sa faca fata cu colectarea acestuia.

    Si sincer, de ce l-ar mai strange? Cel tarziu a 2 zi este la loc…. Nemistirea unora nu are limite…..

    Va deranjeaza gunoiul din parcuri, marginea soselei, coltul starzii? Nimic mai simplu de atat: NU il mai aruncati si problema este rezolvata! F simplu!

Lasă un răspuns