Grădiniță nouă într-o localitate timişeană

De la sunetul clopoțelului, cei 75 de copii de vârstă preșcolară din Sânmihaiu Român au începutul procesul educativ într-o clădire nou-nouță.

CITEŞTE ŞI: Caz terifiant! Şi-a tăiat gâtul cu flexul când punea gresie! Tânărul de 25 de ani a murit pe loc

Investiția, finanțată din fonduri guvernamentale, prin Ministerul Educației Naționale, asigură o capacitate de 90 de locuri, răspunzând cerințelor actuale ale comunității.

Cele trei grupe de preșcolari au fost mutate aici din vechea grădiniță și din spațiul de la școală unde au funcționat până la inaugurarea din această toamnă a noii unități de învățământ.

CITEŞTE ŞI: Ora de iarnă 2018. Când se schimbă ora în România?

O veste pentru părinți este și aceea că primăria analizează posibilitatea transfomării acesteia în grădiniță cu program prelungit.

Inițiativa se află în proces de analiză, cu participarea conducerii școlii, pentru estimarea numărului de copii care vor frecventa acest program, apoi se vor face demersurile necesare pentru aprobarea regimului de funcționare prelungit.

CITEŞTE ŞI: Bărbat executat în stil mafiot în vestul ţării. A fost legat, bătut, aruncat în apă şi lăsat să se înece

Până atunci rămâne un lucru cert, acela că preșcolarii se simt foarte bine în noile spații – moderne, dotate și care asigură tot confortul pentru o astfel de activitate, dar și acela că grădinița din Sânmihaiu Român este, poate, cea mai nouă din județ.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns