Gorghiu îl pune la punct pe Fritz după ce Timișoara a primit bani de la Guvern: „Primarul și USR au fost incapabili să rezolve”

Alina Gorghiu, senator de Timiş, va conduce interimar PNL Argeș

Municipiul Timișoara a primit aproape 54 de milioane de lei pentru plata energiei termice.

„În timp ce USR ne jignește zilnic, iar toți parlamentarii de Timiș doar critică, fix acel PNL, de care se tot feresc, a rezolvat ce ei împreună cu primarul Fritz au fost incapabili să rezolve: problema energiei termice în Timișoara.

Da, domnule Fritz, chiar aveți de ce să-i mulțumiți Guvernului și premierului Cîțu. Că nu a făcut judecată politică de doi bani, nu a stat pe gânduri când a fost vorba de a ajuta cetățenii Timișoarei.

Și, uite-așa, suma primită de la Guvernul PNL va fi utilizată pentru plata energiei termice până la sfârşitul acestui an, astfel încât şcolile, spitalele și oamenii să aibă apă caldă şi căldură.

CITEŞTE ŞI: Căldură și apă caldă pentru Timișoara de la guvern

P.S.: Stimați colegi de la USR, vă provoc să-l jigniți pe Cîțu și pentru suma de 54 de milioane de lei, cea mai mare sumă alocată pentru căldură din fondul de rezervă al Guvernului”, a spus Alina Gorghiu, senator PNL de Timiş, pe pagina sa de Facebook, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Gorghiu îl pune la punct pe Fritz după ce Timișoara a primit bani de la Guvern: „Primarul și USR au fost incapabili să rezolve”

  1. Dar concediul post natal al vice primarului Ruben Lascau a fost verificat?Si perioada de carantina a maestrului de ceremoni DONIMIC FRIG a fost verificat si confirmat de organele care se ocupa de carantina.Ca sarmanul om sa infectat de vreo 3 ori.Se pare ca la cetateni germani organismul nu produce anticorpi! Citez o modalitate de a bloca activitatea în unele compartimente dar norocul nostru ca am votat asa un primar ca toata activitatea din regimentul ala angajat de maestru este blocata in toate sectoarele.Incepind de la investiti pina la curatenia orasului.Si tot timpul cum este lozinca USR ului “ALTI SANT DE VINA” ca noi santem incompetenti O PALARIE PREA MARE pentru capul nostru mic

Lasă un răspuns