Ghiroda s-a întărit cu doi jucători de la Dumbrăviţa

Ghiroda s-a întărit cu doi jucători de la Dumbrăviţa

Andrei Făgărășanu și Dumitru Schinteie, jucători care în sezonul trecut au evoluat la CSC Dumbrăviţa, echipă care a promovat în cel de-al doilea eşalon fotbalistic, au semnat cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

„Primele două semnături valoroase pentru lotul nostru de jucători! Bine ați venit, Andrei Făgărășanu și Dumitru Schinteie, și vă dorim cât mai multe victorii alături de echipa noastră!”, este mesajul de bun-venit al divizionarei a treia din comuna Ghiroda.

Făgărășanu are 31 de ani şi este un atacant cu un bun simţ al porții. Născut pe 25 iunie 1991 la Hunedoara, el are o bogată experiență competiţională. A jucat la mai multe echipe din Ardeal și Banat, începând cu CFR Simeria și FC Hunedoara, după care a trecut la Deva și Ighiu, din nou la Deva, apoi la CSC Dumbrăvița, tot la nivelul Ligii a III-a. A mai îmbrăcat tricourile echipelor Lotus Băile Felix şi Cugir, pentru ca apoi să reușească promovarea în liga secundă cu CSC Dumbrăvița.

„Făgă” a revenit astfel la gruparea de la Pădurea Verde la mijlocul sezonului trecut și a avut o contribuție esențială la istorica promovare în Liga a II-a. În sezonul de primăvară, el a bifat 14 prezențe în tricoul echipei alb-verzi și a marcat patru goluri.

Dumitru Schinteie are 29 de ani, este un puternic mijlocaș defensiv și la nevoie poate juca şi pe postul de mijlocaș central. Născut pe 9 octombrie 1992, are la rândul său o bogată experiență competițională, jucând ani la rând în Liga a III-a, la echipe precum Mătăsari, Turceni, Călimănești şi Dăești.

În județul Timiș a evoluat pentru Carani în eşalonul al treilea, cunoscând consacrarea la Dumbrăvița, echipă cu care a reușit şi el, la finele sezonului trecut, să „urce” în divizia secundă. A avut o contribuție importantă, fiind un titluar incontestabil în formația lui Cosmin Stan în linia mediană. El este și un bun jucător de minifotbal.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns