Ghiorghioni a fost pus în libertate! Vezi ce spune avocatul său!

ghiorghioni

Ionesie Ghiorghioni va fi liber să părăsească penitenciarul din Timișoara, Curtea de Apel anulând contestația făcută de DNA.

„Astăzi la Curtea de Apel Timișoara s-a judecat contestația formulată de DNA Serviciul Teritorial Timișoara referitoare la faptul că inculpatul Ionesie Ghiorghioni a fost lăsat sub control judiciar săptămâna trecută de Tribunalul Caraș-Severin. Curtea de Apel Timișoara, având în vedere argumentele arătate de acuzat și cele prezentate de apărător a decis respingerea contestației ca fiind nefondată, astfel că Ionesie Ghiorghioni va părăsi în câteva momente penitenciarul. Precizez că această decizie este definitivă. Ionesie Ghiorghioni va fi judecat în stare de libertate sub control judiciar iar termenul de judecată este 16 iulie 2015, la Tribunalul Caraș-Severin”, a declarat pentru Reper24 Cosmin Bolosin, avocatul fostului vicepreședinte al Consiliului Județean.

Vă reamintim că Ionesie Ghiorghioni a fost închis sub măsura arestului preventiv, după ce oamenii legii l-au prins în flagrant în timp ce lua mită 20.000 de lei, chiar în biroul său de la Consiliul Județean, în același dosar fiind implicat și nepotul său Ghiorghioni Adrian Cosmin.

reper24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *