Ghilotina lui Robu „i-a tăiat” şi pe primarii din periurbane

Robu taie tot! Asta pare să fie expresia momentului. Când s-au împărţit cele 52 de milioane de euro alocate Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Polul de Creştere” Timişoara, primarii din comunele periurbane au făcut o faţă de parcă le-ar fi tăiat Robu net-ul!

Asta, pentru că toţi banii au fost luaţi de Primăria Timişoara, celelalte administraţii din structura menţionată nealegându-se cu nici un proiect finanţat.

CITEȘTE ȘI: Un om a murit! Managerul Spitalului Judeţean Timişoara şi şeful de la Chirurgie Vasculară se contrazic în declaraţii

Explicaţia este simplă: cea care decide prioritizarea proiectelor este autoritatea urbană din cadrul structurii, respectiv Primăria Municipiului Timişoara, care şi-a tras partea leului, mai exact, toată partea.

„Nu este corect faţă de cetăţenii din zonele perirubane. Sunt persoane care lucrează în Timişoara, îşi duc copiii la şcolile din oraş şi era normal să fie finanţate şi proiecte din zona periurbană, nu doar din Timişoara.

Nu mai putem vorbi, în astfel de condiţii, de o dezvoltare unitară şi integrală a zonei periurbane”, a declarat Alexandru Iovescu, consilier judeţean PSD.

Acesta a menţionat localităţile Dudeştii Noi, Sânmihaiu Român, Giarmata şi Giroc ca fiind victime ale exclusivităţii operate de Primăria Municipiului Timişoara.

Pe de altă parte, Cătălin Tiuch, fost deputat PSD, a afişat o doză de optimism privind atragerea fondurilor europene, declarând că Guvernul PSD a arătat că pot fi atraşi bani din Europa.

1 Comments
ghiocel trandafir poanta 22 martie 2019
dar ce fac cablistii e corect? dati în judecată firmele de cablu. aveti orbul găinilor sau va infestat veorica nu vedeti cum arată sîlpii. dacă se dărîmă vreo unul se întrrupe netu?