Ghilotina, din nou în acțiune

„Am promis că voi scăpa orașul de cabluri aeriene și de garaje, ei bine, chiar o facem! Astă noapte, au fost tăiate cablurile pe Bd. Take Ionescu, unul dintre cele mai mari și mai frumoase ale orașului!

Îi rog pe concitadinii afectați să înțeleagă că dacă au ajuns să nu aibă semnal TV sau Internet, vina nu este a primăriei, ci a operatorilor lor care nu iau în seamă de ani de zile notificările noastre, ultimatumurile noastre.

Noi iubim orașul, avem responsabilități asumate și când se ajunge la scadență, intervenim în forță, nu de plăcere, ci de nevoie, cu toată părerea de rău pentru cei afectați, care n-au absolut nici o vină”, a anunțat Nicolae Robu, primarul Timișoarei, pe o rețea de socializare.

Ediul se referea la cablurile aeriene de pe partea cu numere impare a bulevardului Take Ionescu, care au fost tăiate în weekend.

Printre victimele colaterale ale acțiunii se numără și Societatea de Transport Public Timișoara, care nu a avut acces la internet azi dimineață, pentru câteva ore.

Tăierea cablurilor aeriene de pe acest bulevard timișorean va continua în wekend-ul următor, cu firele care atârnă pe partea cu numere pare.

0 Comments

No Comment.