Gheorghe şi Elena au ascuns sub haine 134 de pachete de ţigări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moravita- I.T.P.F. Timişoara, împreună cu inspectorii vamali, au depistat două persoane, un bărbat şi o femeie din Timiş, care intenţionau să introducă în ţară mai multe pachete de ţigări netimbrate, pe care le ascunseseră pe corp, sub haine.

În Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa s-au prezentat, pentru a intra în România, Gheorghe D. şi Elena G., în vârstă de 30 şi, respectiv 37 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Timiş, pasageri într-un autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

Pentru că poliţiştii de frontieră erau deja pe fir, au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit al autoturismului şi pasagerilor acestuia.

Oamenii legii au descoperit ascunse si nedeclarate, pe corpul celor doi cetăţeni români, sub haine, nu mai puţin de 134 de pachete cu ţigări netimbrate.

Tutunul în valoare de 1.608 lei a fost confiscat, iar cei doi timişeni s-au ales cu amenzi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
tor 25 ianuarie 2016
Aha,astia sunt miliardari.Poate din banii aia isi plateau intretinerea.Jegului de Voiculescu nu-i poate confisca milioanele....de euro.