Gesturi umanitare de Paşti

UPC România a fost, în Săptămâna Mare, alături de persoanele în vârstă din Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Sfantul Mihail si Gavril” si de copiii de la Complexul de Servicii pentru Copii „Sfantul Nicolae”, din cadrul Directiei de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara.

CITEȘTE ȘI: O tânără este obligată să plătească daune pentru un comentariu pe Facebook, secretarului Primăriei

UPC s-a transformat în „Iepuraşul de Paşte” şi a fost aşteptat într-o atmosferă specifică Paştelui, cu multe cântece si poezii, scenete despre primăvară, Înviere, o atmoseferă creată de copiii care erau nerăbdători să primească cadourile.

Au fost distribuite peste 180 de cadouri vârstnicilor şi copiilor din cele două complexe de servicii. “Cât de uşor este să facem gesturi frumoase: să oferim o mână de ajutor, un zâmbet, o vorbă bună.

CITEȘTE ȘI: Un episcop reformat din vestul țării este acuzat de o femeie, pe care ar fi cunoscut-o pe Facebook, că a lăsat-o însărcinată

Este de datoria noastră să fim alături de cei aflaţi în dificultate, să le oferim momente de bucurie. UPC este astăzi împreună ei cu pentru a le da speranţe şi încredere, cu ocazia Sfintei Învieri.

Le spunem prieteni, pentru că venim aici, an de an, încă de la înfiinţarea acestor centre”, a declarat Ştefan Stanciu, manager regional Comunicare în cadrul UPC România.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns