Gesturi obscene în Parcul Copiilor din Timișoara. Un bărbat a ajuns în vizorul polițiștilor

Gesturi obscene în Parcul Copiilor din Timișoara. Un bărbat a ajuns în vizorul polițiștilor

Gesturi obscene în Parcul Copiilor din Timișoara. Un bărbat a ajuns în vizorul polițiștilor

Polițiștii locali au acționat în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 11.00, în zona Parcului Copiilor, unde au depistat un bărbat cunoscut ca făcând parte din categoria celor care săvârșesc în public acte și fapte obscene, de natură să provoace indignarea celor din jur, obișnuind să se autosatisfacă în public.

De altfel, au fost mai multe sesizări de acest gen în zonă. Polițiștii locali l-au depistat în apropierea Podului Michelangelo, fiind identificat în persoana unui bărbat de 37 de ani, din Charlotenburg – Timiș.

De-a lungul timpul au mai existat cazuri în care astfel de persoane au fost depistate în această postură, în aceeași zonă, fiind sancționate conform Legii 61/1991 republicată, cu amenzi de 1000 de lei.

De această dată, cel în cauză, nefiind surprins în fapt, a fost îndrumat către domiciliu, fiindu-i puse în vedere prevederile legale.

VEZI ŞI: Cumpăraţi „Renaşterea bănăţeană” de joi şi publicaţi un anunţ gratuit în ziarul tipărit!

Reamintim că în astfel de cazuri este necesar să se sesizeze cât mai rapid la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

Potrivit legii, săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora se sancționează cu amenzi de la 200 la 1000 lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *