Gest umanitar

Tinerii din ALDE Timiș a început campania ”Împreună suntem mai puternici”. Astfel, 12 membri ai organizației de tineret s-au adunat pentru a dona sânge. Cu tichetele obținute în urma donării s-au cumpărat alimente care au fost dăruite către două familii nevoiașe din Pișchia și Murani.

„Noi , tineretul ALDE, credem că omenia nu s-a pierdut și, prin asemenea gesturi, mici, ce-i drept, arătăm că ne pasă de semenii noștri. Vom continua să mergem prin județ, să întindem o mână de ajutor. Nu putem mulțumi pe toată lumea și cu siguranță vor exista voci care ne vor critica, pentru că e în firea unora să o facă, dar ne-am obișnuit.

Chiar și așa mergem mai departe. Astăzi, atât o familie din Pișchia, cât și una din Murani au primit din partea noastră alimente. Nu e mult, dar ne dorim să monitorizăm aceste familii și să le fim de ajutor și de acum încolo.

Nu au curent electric, locuiesc în condiții greu de imaginat și duc o viață plină de lipsuri. Ne-am dorit să-i ajutăm și să facem public, tocmai pentru că credem în puterea exemplului și în ideea de a sensibiliza”, a spus președintele TLDE Timiș, Silviu Andrișan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns