Gest de normalitate! Ce a făcut şeful Grădinii Zoologice din Timișoara după ce a lovit cu maşina un autoturism parcat

claudiu martin chira

În contextul în care, după cum am văzut în ultima perioadă, au loc tot mai multe accidente ale unor șoferi neatenți care lovesc alte autoturisme parcate în apropiere, gestul firesc al unui timișorean a stârnit simpatia multor internauți.

Protagonistul – nimeni altul decât șeful Grădinii Zoologice din Timișoara – a lovit un alt autoturism parcat neregulamentar, pe o stradă din zona Dâmbovița. Claudiu Martin Chira nu s-a mulțumit doar să se dea jos din mașină și să pună pe parbriz un bilețel cu numărul său de telefon, ci a semnalat incidentul și pe un grup de pe Facebook, pentru a se asigura că proprietarul mașinii îl poate contacta.

”TM 17 WHW te-am zgâriat puțin! Dacă cumva dispare bilețelul din parbriz mă poți contacta aici! Sorry!”, a scris șeful Grădinii zoologice pe rețea. Gestul său, normal, de altfel, dar rarisim în rândul șoferilor români, a stârnit un val de simpatie printre participanții la trafic înscriși pe grupul respectiv.

chira

Sursa: Facebook / INFO TRAFIC jud. TIMIŞ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Gest de normalitate! Ce a făcut şeful Grădinii Zoologice din Timișoara după ce a lovit cu maşina un autoturism parcat

  1. Pacat ca nu a scris acelasi biletel si animalelor disparute de la ZOO… Unele facute pachetele de sarbatori, aka cerbii si caprioarele,

Lasă un răspuns