George Simion îl amenință pe Raed Arafat: „Vei dispărea, mafiotule!”

simion arafat

George Simion îl amenință pe Raed Arafat pe Facebook, într-un comentariu făcut la o postare a șefului DSU. Președintele AUR îl numește „mafiot” pe Arafat și îi spune că nu îl vede „mai mult de o lună în funcție.

„Vei dispărea, mafiotule! Tu ai de partea toate partidele sistemului minus Rafila, noi suntem Alianța pentru Unirea Românilor – AUR și nu te vedem mai mult de o lună în funcție. Chiar dacă toți din consiliul de administrație îți dau like”, a scris Simion pe Facebook.
comentariu george simion

Șeful DSU a publicat o postare consistentă în care vorbește despre sistemul medical din România și continuă polemica cu Alexandru Rafila, pe subiectul mutării SMURD de la Ministerul de Interne la cel al Sănătății.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din vestul țării a murit strivit de tractor

„Până nu este acest sistem dezmembrat, dezintegrat și făcut praf, nimic nu va merge bine în sistemul sanitar! Cel puțin aceasta este impresia pe care vrea să ne-o lase Ministerul Sănătății împreună cu sindicatul serviciilor de ambulanță și sfătuitorii apropriați domnului ministru, ieșiți la lumina reflectoarelor dupa 20 de ani de lupte din umbră împortiva progresului și împotriva soluțiilor care vin în sprijinul sistemului de urgență și al pacientului”, a scris, printre altele, Raed Arafat, conform digi24.ro.

„Mesajul meu către colegii din sistemul integrat de urgență, medici, asistenți, pompieri, paramedici, piloți și ambulanțieri, este de a ramane uniți și de a nu se lăsa induși în eroare și manipulați de unele grupuri de interese. Sunt convins că vom trece și peste acest moment creat artificial, dar care se poate transforma într-o amenințare reală asupra sistemului integrat de urgență”, a mai punctat șeful DSU.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns