Generala 30 din Timişoara va fi modernizată şi extinsă. Investiţia este de 24,3 milioane de lei

generala 30 4

Un nou proiect prin Regio-POR, o nouă investiție în educație: se va interveni la Școala Generală nr. 30 din Timișoara, de pe strada Aştrilor 13, care va fi extinsă și modernizată cu bani europeni.

ADR Vest și Primăria Municipiului Timișoara au semnat, marţi,contractul de finanțare pentru „Modernizare terase circulabile existente, montare termosistem pe fațade și extindere Școala Generală nr. 30 din Timișoara, corp A, B și C cu 2 corpuri D și E în regim D+P+2E”.

Sunt prevăzute: modernizarea teraselor circulabile la cele trei corpuri de clădire existente, lucrări de montare termosistem la fațade, extinderea pe orizontală a unității de învățământ, cu două noi corpuri, unde vor funcționa o sală multifuncțională și încă 16 săli de clasă, precum și refacerea și amenajarea spațiilor verzi din incintă.

Valoarea totală a investiției este de 24,3 milioane lei, din care 23,8 milioane lei finanțare nerambursabilă, asigurată prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Perioada de implementare a proiectului este de 32 de luni. Peste 2.000 de elevi vor beneficia de infrastructura școlară extinsă și modernizată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns