A găsit 100 de milioane de lei într-o pungă cu zarzavaturi

bani gasiti

Dimineața de joi, 26 mai 2016, părea să fie una obișnuită pentru Georgiana Kiss Petraș, de la magazinul PROFI de pe strada Horia, din Reșița, dar nu a fost să fie așa. A venit la magazin odată cu ceilalți colegi ai ei, s-a îmbrăcat în hainele de serviciu și a început să așeze lucrurile la locul lor când, pe masa de lângă casele de marcat, a văzut o pungă uitată de cineva.

“Puteam să o arunc la gunoi, că arăta groaznic. Din ea se zăreau câteva frunze de ștevie si niște pungi murdare. M-am gândit să o iau de acolo și să curăț masa dar, înainte de a i-o da agentului de pază ca să o țină până când poate vine cineva să o ceară, am verificat ce era înăuntru. Surpriză! Am scos de acolo o bancnotă de un milion! Și nu era singura!” a spus Georgiana, lucrător comercial propus de ceva vreme să devină adjunct de șef de magazin. “Nelule, hai că aici avem bani!” i-a mai spus ea agentului Colojoară Nelu, de la Johnny Vip Security.
S-au adunat în jurul lor și ceilalți colegi, s-au întrebat cine ar fi putut uita așa ceva și apoi au chemat poliția ca să predea plasa pierdută.

Când au numărat banii, au rămas înmărmuriți: erau aproape 10.000 de lei. “În viața mea nu am găsit bani, iar acum erau atât de mulți!” comentează Georgiana.

Plasa așteptase nemișcată pe acea masă încă din seara precedentă, iar lumea a trecut pe acolo fără să se atingă de ea, o notă bună pentru locuitorii cartierului reșițean și nu în ultimul rând pentru acel magazin PROFI pe care mulți dintre vecini îl numesc cu simpatie „al nostru”.

„Sunt mândră de echipa mea!”, trage concluzia Doina Racsov, șefa magazinului.

ziarulactualitatea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “A găsit 100 de milioane de lei într-o pungă cu zarzavaturi

  1. cine uita 10000 de lei intr-o plasa rupta….:)) tot unu care are unu care nu are tine de ei ca de ochii din cap… eu nu am vazut pe parintii mei vreodata sa aiba 10000 de lei intr-o plasa rupta si sa ii ia cu ei la profii sa cumpere zarzavat desi au muncit o viata…:)) felicitari ti-ai batut joc de norocu tau…

Lasă un răspuns