Garry Kasparov, dialog cu publicul la Timișoara, în 16 mai 2024

Garry Kasparov, dialog cu publicul la Timișoara, în 16 mai 2024

Garry Kasparov, dialog cu publicul la Timișoara, în 16 mai 2024

În urma amplului interes manifestat pentru conferința de tehnologie „Tech Talks by UPT” (în deschiderea căreia, pe 17 mai, va vorbi Garry Kasparov), Universitatea Politehnica Timișoara anunță un nou eveniment special dedicat exclusiv dialogului cu reputatul campion mondial la șah, pe 16 mai, la Teatrul Național din Timișoara, începând cu ora 17:00.

Într-un context geopolitic de actualitate, publicul și-a manifestat interesul pentru personalitatea și perspectivele marelui maestru internațional al șahului, iar acest eveniment oferă prilejul de a-l vedea și de a-l asculta pe Kasparov într-un dialog interactiv și inspirațional la Timișoara.

CITEȘTE ȘI: În Timișoara sunt cele mai mici creșteri de prețuri la apartamentele noi şi vechi, în rândul marilor oraşe

Moderat de Cătălin Ștefănescu, dialogul va explora teme precum politica globală, provocările lumii moderne, experiențele personale și viziunile pentru viitor.

Participanții vor avea ocazia să pună întrebări directe și să interacționeze cu Kasparov, contribuind astfel la o discuție dinamică și profundă.

Pentru a participa la această sesiune specială, este necesară înscrierea prealabilă pe website-ul oficial al evenimentului ”Tech Talks”, la adresa https://techtalks.upt.ro/ . Accesul la eveniment este gratuit, însă numărul de locuri este limitat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *