Gabriela Szabó, ambasadoare a UVT Liberty Marathon 2024

Gabriela Szabó, ambasadoare a UVT Liberty Marathon 2024

Gabriela Szabó, ambasadoare a UVT Liberty Marathon 2024.

Campioana olimpică și multiplă campioană mondială la atletism Gabriela Szabo, declarată timp de zece ani la rând cea mai bună atletă a României, este ambasadoarea a UVT Liberty Marathon 2024.

În această calitate, Gabriela Szabo va semna medaliile oferite celor peste 4.000 de participanți ai ediției din acest an.

Anunțarea noii ambasadoare UVT Liberty Marathon pentru competiția din 2024 a fost prilejuită de organizarea unei conferințe de presă, susținută la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român de către Mihai Claudiu Covaliu, președintele COSR, și Marilen Gabriel Pirtea, rectorul UVT, alături de Gabriela Szabo, potrivit unui comunicat de presă transmis de UVT.

UVT Liberty Marathon 2024 va avea loc în 28-29 septembrie.

Competiția, ajunsă la cea de-a șaptea ediție, se adresează alergătorilor experimentați, dar și tinerilor sau copiilor aflați la prima experiență de alergare.

Înscrierea pentru una dintre categoriile de curse permite fiecărui alergător să răspundă provocării pe care o simte cea mai potrivită: maraton (42 km), semimaraton (21 km), ștafetă maraton (42  km), ștafetă semimaraton (21km), Cros (10.5 km) și Cros (2 km).

 

 

 

 

 

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *