Gabriela Firea clarifică: „Personalitatea politică cea mai îndreptăţită să fie premier al României este Liviu Dragnea”

După încheierea voturilor parlamentare, Gabriela Firea a declarat într-un mesaj pe Facebook că este de părere că personalitatea politică cea mai îndreptățită să fie prim ministru al României este Liviu Dragnea.

Printre altele, primarul general al Capitalei mai crede că președintele Klaus Iohannis trebuie să se obișnuiască cu această idee și că este convinsă de faptul că Liviu Dragnea va conduce în mod eficient guvernul.

Gabriela Firea mai susține că victoria PSD în alegeri se datorează oamenilor ce cred în programul de guvernare propus de socialiști-democrați despre care afirmă că s-a muncit cu mare bucurie.

„Personalitatea politică cea mai îndreptăţită să fie premier al României este preşedintele PSD, Liviu Dragnea – vicepremier şi ministrul Dezvoltării în Cabinetul PSD.

Victoria istorică a PSD în alegeri se datorează românilor care cred în Programul nostru de guvernare, dar acest document programatic nu ar fi existat fără implicarea preşedintelui PSD şi fără spiritul de echipa pe care l-a imprimat.

S-a muncit cu mare bucurie pentru a face bine oamenilor. Pentru soluţii şi idei valoroase. (…) Din punctul meu de vedere, românii au dat un vot clar pentru Liviu Dragnea – premier, PSD partidul învingător!

Cu aceasta formula trebuie să mergem la Palatul Cotroceni! Justitia nu a interzis, prin sentinţă, dreptul de a alege şi de a fi ales al domnului Dragnea.

Preşedintele ţării trebuie să se obişnuiască cu ideea că cea mai legitimă persoană pentru a conduce guvernul şi pentru a aplica Programul de guvernare apreciat de români este preşedintele PSD.

Succes, Domnule Preşedinte Liviu Dragnea! Sigur veţi conduce un guvern eficient, atent la nevoile românilor!”, a scris Gabriela Firea pe contul său de socializare.

b1.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Gabriela Firea clarifică: „Personalitatea politică cea mai îndreptăţită să fie premier al României este Liviu Dragnea”

  1. posibil ca l. dragnea sa fie un f.bun organizator in ORICE DOMENIU nu doar in psd. dar …..este RUSINOS ca un stat din U.E. sa aiba PREMIER un CONDAMNAT PENAL! (fie si cu suspendare). de acord ,constitutia NU INTERZICE. dar BUNUL SIMT???? oare psd-ul are un singur om care sa conduca GUVERNUL TARII??? psd-istii si simpatizantii lor CE PARERE AU????

  2. Nesimțirea psdiștilor este fără margini, declarații halucinante de ridicare în slăvi a unui condamnat pentru furt, deci guvernul să fie condus de un hoț, halal națiune care ai ales specul, îți meriți pe deplin viitorul! Pensionarii vor fi dezamăgiți dacă nu se vor DUBLA pensiile lor la 1 ianuarie , nu se va mai plăti nici o taxă, va curge miere peste blidele tâmpiților !

Lasă un răspuns