Furtuna a lovit și la Timișoara! Copac căzut peste acoperișul unei case și o mașină

Autotren încărcat cu sticlă, suspendat pe o trecere la nivel cu calea ferată, în Hitiaș. Pompierii au intervenit de urgență

Furtuna care s-a abătut duminică după-amiază asupra județului Arad a lovit și la Timișoara, după căderea întunericului!

Pompierii au fost solicitați să intervină, după ce un copac căzut peste acoperișul unei case și o mașină, pe strada Axente Sever. Un alt copac a căzut pe carosabil, pe strada Polonă.

Citește și: O furtună cumplită a lovit aproape de Timișoara. Vântul a smuls acoperișuri și copaci. Video

 

Potrivit primelor informații, există și alte situații în care crengi sau pomi întregi au căzut peste case, autovehicule sau pe străzi, îngreunând circulația, în Timișoara și în localitățile învecinate.

„În contextul avertizării cod portocaliu au fost dispuse în următoarele măsuri: – prealarmarea personalului din turele libere la nivelul inspectoratului şi tuturor subunităţilor subordonate; – operaţionalizarea grupei operative şi executarea serviciului 24 de ore din 24, în unitate; – organizarea unui detaşament format din 20 subofiţeri, care va fi dislocat imediat în zonele de risc; – avertizarea populație; – instituirea permanenței la primăriile vizate de cod”, a transmis aseară  ISU Timiș.

Vom reveni cu amănunte.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *