Furt de motorină, direct din rezervor, pe autostrada A1

Furt de motorină, direct din rezervor, pe autostrada A1

În data de 26 ianuarie 2022, ora 00:26, polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi A1 Vâlcea – Deva au fost sesizați cu privire la faptul că, în parcarea amenajată situată la km 408, pe autostrada A1, s-a comis un furt de combustibil de la un ansamblu de vehicule care era staționat.

„În urma investigațiilor specifice efectuate de către polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, în colaborare cu polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ilia, judeţul Hunedoara, s-a reușit identificarea presupușilor autori, pe raza localității Săcămaș, județul Hunedoara, respectiv a doi bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 34 de ani, ambii din județul Dâmbovița, asupra cărora s-au găsit dispozitive de sustragere a lichidelor”, a transmis IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Video: Explozie urmată de un incendiu puternic, la Atena, în centru. Toate clădirile pe o distanță de 200 de metri au fost grav avariate

Prejudiciul de aproximativ 200 litri de motorină a fost recuperat în totalitate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar ce cercetare penală pentru infracțiunea de furt calificat.

Imagine cu titlu ilustrativ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *