Furt de europaleţi din parcarea unui magazin, la Moşniţa

Un tânăr băut a provocat un grav accident de circulație

Furt de europaleţi din parcarea unui magazin, la Moşniţa

La data de 20 martie a.c., polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani și o femeie în vârstă de 28 de ani, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 20.03.2023, polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au fost sesizați de o femeie în vârstă de 37 de ani cu privire la faptul că în noaptea de 20.03.2022, în jurul orei 02:00, persoane necunoscute ar fi sustras mai mulți europaleți din parcarea marketului din localitatea Moșnița Veche, județul Timiș.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă au depistat în trafic pe DJ 609F, în apropiere localității Remetea Mare, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani, în care se afla și o femeie în vârstă de 28 de ani, ambii fiind bănuiți de comiterea faptei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că autoutilitara avea aplicate numere de înmatriculare care aparțineau unui alt autovehicul, iar în urma efectuării controlului autoutilitarei, în interiorul acesteia au fost găsiți mai mulți europaleți.

„Cei doi au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, iar în urma verificărilor suplimentare, polițiștii au constatat că în data de 02.03.2023 aceștia ar mai fi sustras europaleți din parcarea unui market din localitatea Mosnița Nouă, iar în data de 18.03.2023, bărbatul ar fi sustras plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoutilitară, de la un alt autoturism din municipiul Lugoj.

Prejudiciului a fost recuperat parțial.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, furt și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

CITEŞTE ŞI: Percheziţii la persoane suspectate de contrabandă, în Timiş

Bănuiții au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun”, a informat IPJ Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *