Furie în Italia din cauza reacției unui român după moartea unui polițist

accident italia 5

Un român din Italia a stârnit furie și indignare cu mesajul postat pe Facebook după moartea unui polițist, într-un accident rutier. Românul de 32 de ani nu a intrat doar în vizorul publicului, ci și al autorităților, care au declanșat î anchetă.

Poliţistul Angelo Spadaro a murit la începutul acestei săptămâni, într-un accident care a avut loc pe autostradă, între Catania și Messina. După tragedie, românul a scris pe Facebook: “Cât de frumos, un polițist mai puțin” (Che bello uno sbirro in meno), relatează ilgiornale.it.

Mesajul a stârnit un val de indignare, iar Sindicatul polițiștilor a făcut o plângere împotriva autorului.

”Așa cum am făcut întotdeauna, denunțăm pe toți cei care își bat joc și jignesc memoria colegilor noștri care au murit în timp ce asigurau cetățenilor un drept fundamental: securitatea“, a declarat Stefano Paoloni, unul din liderii sindicatului.

“Nu este tolerabil să ne bucurăm de moartea unui om care era capul unei famili înainte de a fi polițist”, a mai spus el. Angelo Gabriele Spadaro avea 55 de ani și o familie care acum îl plânge.

Poliţiştii şi procurorii din Agrigento au deschis o anchetă, iar autorul postării a fost identificat în persoana românului, acesta fiind deja trimis în judecată pentru insultă

Poliţistul Angelo Spadaro şi-a pierdut viaţa marţi seară, după ce maşina sa a fost spulberată de un TIR pe autostradă, în timp ce agentul acorda primele îngrijiri medicale unor persoane implicate într-un alt accident, conform stirileprotv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *