Fuego şi Benone Sinulescu concertează la Timişoara de Ziua Pensionarilor

Din dorinţa de a marca şi la Timişoara Ziua persoanelor vârstnice, Primăria Timişoara organizează, prin Casa de Cultură, o manifestare adresată cu precădere pensionarilor timişoreni, dar şi celor ce vor dori să participe la această zi importantă în viața semenilor lor.

CITEȘTE ȘI. Noi tertipuri imobiliare în Dumbrăvița: schimbare de destinație prin… demolare!

Intitulat generic Ziua Pensionarilor, evenimentul se va derula duminică, 14 octombrie 2018, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara, începând cu ora 16 şi va aduce pe scenă atât artiştii Asociaţiei Seniorilor din Timişoara (corul Tinereţe fără bătrâneţe, formaţia de dansuri populare, trupa de teatru), cât şi nume consacrate ale scenei timişorene şi nu numai.

Astfel, alături de Ansamblul Timişul al Casei de Cultură din Timişoara vor susţine recitaluri Florin Pistrila, Zorica Savu, Carmen Biruescu, Cornel Brici şi Sandy Tatarici. Va completa acest tablou artistic inegalabilul Benone Sinulescu, pentru ca momentul final să aparţină invitatului special FUEGO.

Accesul în sală se va face pe bază de invitaţii, care  se găsesc la Casa de Cultură din Timişoara (str Miron Costin nr.2-Piaţa Maria) şi la casieria sălii Capitol.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns