Frontiera de din vestul ţării “sufocată” de românii care se reîntorc la muncă

nadlacII

Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II de pe autostradă a fost pur și simplu sufocat de românii care au plecat din România, înapoi spre Vestul Europei – acolo unde au case și locuri de muncă.

Deși Poliția de Frontieră Română a anunțat că a luat măsuri de fluidizare a traficului în punctele de trecere a frontierei din vestul țării, acolo unde – de obicei – se înregistrează cele mai multe treceri, prin suplimentarea personalului care efectuează controlul la frontieră și prin deschiderea tuturor benzilor, sâmbătă seara, în 2 ianuarie, Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II de pe autostradă a fost sufocat, scrie aradon.ro.

Cozi kilometrice de autoturisme, nervi întinși la maximum, șoferi care au ieșit din coloane și au circulat, cu tupeu, pe banda de urgență pentru a ajunge mai repede la controlul de frontieră – toate acestea au putut fi văzute sâmbătă seara la Nădlac II.

Timpul de așteptare “a bătut” spre o oră și jumătate, chiar dacă pe site-ul Poliției de Frontieră arăta că la Nădlac II timpul de așteptare este de… 20 de minute, iar la vechiul Punct de Frontieră Nădlac indica… 10 minute.

S-a lucrat pe toate benzile, sâmbătă seara, la Nădlac II: patru benzi pentru autoturisme și trei pentru autocare și TIR-uri. Chiar și așa nu s-a putut face față mulțimii de oameni care a ieșit din România.
La intrarea în România, timpul de așteptare a fost, sâmbătă seara, de 20 de minute.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns