Fritz arată că-i pasă, a asigurat 20 de grade pentru bolnavii de cancer

Fritz arată că-i pasă, a asigurat 20 de grade pentru bolnavii de cancer

Cu mai multe școli și licee închise și cu altele care își vor trimite elevii chiar de luni în online din cauza frigului din clase, dar și cu spitalele unde numai de sănătate curată nu mai au parte bolnavii în saloanele cu temperaturi de peșteră, Timișoara trece printr-o iarnă de coșmar.

Primarul Dominic Fritz arată, însă, că îi pasă. A avut grijă să repare câte ceva prin instalația de încălzire și va dota cu calorifere electrice Clinica de Oncologie de pe Bd. Victor Babeș. O soluție doar temporară, după cum admite edilul-șef, pentru bolnavii de cancer care au, deocamdată, în jur de 20 de grade în saloane, căci s-a mai încălzit și afară.

În rest, Fritz înfierează Guvernul că nu trimite mai repede niște bani care să acopere o parte din costurile municipalității cu termoficarea, invocă greaua moștenire, câteodată și politica de mediu a Comunității Europene cu certificatele verzi pentru noxele Colterm și te miri mai ce.

Între timp, unele cartiere ale capitalei Banatului nu mai au iluminat public de câteva zile pentru că primăria strânge șurubul ca pe vremea odiosului regim socialist. Și iarna e încă departe de capăt.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fritz arată că-i pasă, a asigurat 20 de grade pentru bolnavii de cancer

  1. O intrebare la adresa MAESTRULUI DONIMIC FRIG si la el in MODESTA VILA de 320000 de euro tot 20 de grade are in camere?Sau o sa motiveze ca are copil mic in casa.Si parinti care au copi mici la blocurile racordate la COLTERM pot sa tina copii la 16-17 grade???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *