Fritz: Am semnat azi certificatul de urbanism pentru noul stadion de 30.000 de locuri

Fritz cântă aria cu greaua moștenire și pe tema reciclării deșeurilor: „Timișoara a fost condusă de un țepar notoriu”

„Am semnat azi certificatul de urbanism pentru noul stadion de 30.000 de locuri care va lua locul actualului stadion Dan Păltinișanu.

Mâine Arhitectul Șef al Timișoarei, Gabriel Almăjan, se va afla la București pentru mai multe discuții tehnice privind planificarea urbanistică a sălii polivalente și a stadionului. Împreună cu el vor participa la discuții viceprimarul Cosmin Tabără și o delegație a Consiliului Județean.

Chiar dacă sala polivalentă este o investiție de care va răspunde Primăria Timișoara, iar de stadion Consiliul Județean Timiș, dacă nu lucrăm toți împreună nu va ieși nimic din niciunul dintre obiective. Și fără finanțare din bugetul de stat nu va posibil oricum.

Mă aștept ca toată clasa politică timișoreană să se mobilizeze și să facă lobby puternic la București pentru ca sala polivalentă și stadionul să devină realitate cât mai repede. Timișoara a pierdut deja prea mult timp și a rămas mult în urma altor orașe cu infrastructură sportivă modernă”, a anunțat Fritz pe Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fritz: Am semnat azi certificatul de urbanism pentru noul stadion de 30.000 de locuri

  1. Vai ce realizare epocala! Daca nu il aveam pe DONIMIC FRIG primar in veci nu ar fi avut Timisoara nici stadion,nici sala polivalenta.Dar cred ca este deja timpul sa se termine odata cu „ABURELILE”astea a venit MADAM DANCILA acuma ceva ani in urma si a stabilit cu limba de moarte unde se construieste sala polivalenta,acuma vine Maestrul FRITZ si spune ca vezi doamne el a semnat nu stiu ce ,oare a semnat inceperea construiri a cea de a 8 minune a lumii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *