Fratele lui Alfred Simonis provoacă un cutremur în PSD Timiş

PSD Timiş primeşte o lovitură de proporţii chiar din partea fratelui proaspătului preşedinte al filialei, Alfred Simonis. Acesta va candida la Primăria Moşniţa Nouă, unde domiciliază familia Simonis, însă nu din partea PSD, ci pentru Pro România!

Lucrurile sunt ca şi definitivate, a fost stabilită şi echipa de consilieri,  iar  anunţul oficial urmează a fi făcut în aceste zile, când Simonis jr. va deveni şi oficial candidatul Pro România.

Vestea i-a luat prin surprindere pe mulţi social-democraţi, care nu au înţeles de ce Alfred Simonis pune într-o postură incomodă filiala doar pentru a acapara o comună, fie ea şi periurbană.

„Vă daţi seama cât de convingător va fi Alfred Simonis cu primarii din PSD, dacă nici pe fratele său nu a reuşit să-l lămurească să candideze din partea partidului său”, spunea, mai în glumă, mai în serios, unul dintre edilii timişeni.

2 Comments
idem 18/02/2020
Caii mor de drum lung,iar prostii de grija altora.
Stelu 17/02/2020
Criza mare la PSD Timis, pe zona periurbana a Timisoarei. Estimarile arata ca partidul va pierde peste jumatate din numarul de primarii din comunele invecinate.Vor ramane cu eternul Toma la Giroc (nu are contracandidat real), cu Rosu la Sag, cu Sanmihaiul, cu Sanandreiul (daca nu trece la PNL), cu Becicherecu (daca nu trece la PNL). La Giarmata, daca aia de il contesta pe Bunescu nu se pun la masa si nu vor iesi cu un singur contracandidat, PSD castiga din nou.