FOTO. Un bulevard din zona centrală a Timişoarei arată ca o stradă de mahala

Unul dintre cele mai importante bulevarde din Timişoara, Take Ionescu, riscă să devină unul de mahala, din cauza neglijenţei autorităţilor, dar şi a timişorenilor. Cât e de lung bulevardul s-a transformat în groapă de gunoi, la aproape fiecare colţ de stradă tronând câte o grămadă de deşeuri.

Printre ele, saci cu haine, mobilă veche şi alte gunoaie, din care oamenii străzii îşi pot alege cele de trebuinţă. Nici un angajat Retim nu pare să mai fi călcat pe acest bulevard de ceva vreme.

Corcoduşele căzute din pomi au umplut trotuarele şi s-au transformat în mizerie, iar aerul are un miros înţepător de la fructele deja fermentate pe trotuar. Pe ici, pe colo, câte un teren lăsat în paragină îi duce pe timişoreni cu gândul la junglă.

Nici staţiile RATT nu arată mai bine, întreg peisajul de pe Take Ionescu ducându-ne cu gândul la un cătun, nicidecum la un oraş ce se pregăteşte să primească oaspeţi în 2021.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “FOTO. Un bulevard din zona centrală a Timişoarei arată ca o stradă de mahala

  1. …vedeti si Gh.Lazar in statia lui 13 unde e containerul CARITAS…haine imprastiate,gunoaie langa fantana de apa, sticle, borcane, cartoane, hartii !!!

  2. Nu stiu de unde este obiceiul asta prost ca cetatenii sa arunce lucrurile, mobila veche, gunoaiele pe marginea drumurilor, pe trotuare, pe spatiile verzi din cartiere sau centrul orasului nostru. Este grotesc parca tot orasul este o pubela de gunoi. Rusine timisorenilor sau viniturilor care fac mizerie in oras. Oras capitala culturala europeana, oras civilizat de vest. Eu propun amenzi usturatoare date de Primarie, politia locala asociatiilor de proprietari ale imobilelor in zona lor de responsabilitate. Toate asociatiile de proprietari trebuie sa ia atitudine fata de cei cere arunca gunoiul pe spatiul verde, trotuarul din fata imobilelor. Trebuie sa se ia atitudine fata de cei certati cu curatenia si dati pe mana politiei locale care sa ii amendeze usturator plus sa ii puna sa curete imediat spatiul efectat de gunoaie.

Lasă un răspuns