(FOTO) O şosea din Banat, ATENTAT la viaţa şoferilor şi a pasagerilor

O şosea din vestul ţării a ajuns într-o stare atât de precară, încât reprezintă un pericol iminent pentru toţi  participanţii la trafic. Este vorba despre DJ 581, cel care face legătura între Reșița și Grădinari.

Porțiunea de drum cea mai rea este cuprinsă între podul de la Secășeni și Grădinari. Conducătorii auto au ajuns să circule când pe dreapta, când pe stânga, ba chiar pe arătură, pentru a nu da cu mașinile în gropi.

În carosabil sunt cratere adânci chiar şi de peste zece centimetri, extrem de greu de evitat dacă din sensul opus vine vreun autovehicul, ori pe timp de noapte, mai ales de către şoferii care nu sunt din zonă.

Deşii specialiştii în drumuri susţin de ani buni că şoseaua se strică din pricina terenului din zonă, interesant este că, de la Giurgiova și până la același pod de la Secășeni, cale de un kilometru și jumătate, drumul este ca-n palmă, deși a fost turnat cu vreo zece ani în urmă.

Și, totuși, între cele două porţiuni de drum există o mică deosebire: unul a fost reabilitat de Consiliul Județean Caraș-Severin, iar celălalt, modernizat cu fonduri transfrontaliere, în cadrul Programului IPA. Să fie acesta motivul care face diferenţa?!

Sursa: argument-cs.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “(FOTO) O şosea din Banat, ATENTAT la viaţa şoferilor şi a pasagerilor

Lasă un răspuns